Гула (Мичка) Мар’яна

Мар’яна Гула (Мичка) – випускниця спеціальності 014 «Середня освіта (Історія)» ОР «Магістр» (2018 р.). З вересня 2016 р. працює в Бережанській школі-інтернаті з поглибленим вивченням трудового навчання (зараз – Бережанський ліцей) Бережанської міської територіальної громади на посаді «вихователь». Із січня 2019 р. працює тренером в приватній Школі усного рахунку Соробан у м. Тернопіль. Іє березня 2019 р. працює педагогом-організатором в Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської територіальної громади.

У своїй педагогічній діяльності застосовує знання та здібності, набуті в рідному університеті. Дотримується принципів гуманізму. Шляхом вивчення індивідуальних особливостей учнів, розвиває їх творчий потенціал, сприяє розвитку їхніх талантів, навичок самодіяльності, самоврядування, організації змістовного дозвілля і відпочинку у формі: тематичних заходів, презентацій, флеш-мобів, конкурсів, виставок, змагань тощо. Активно залучає учнівський колектив до участі у благодійних акціях, доброчинних заходах та волонтерській діяльності.

Педагогічне кредо Мар’яни Гули: «Якщо хочеш запалити в учнях вогник, запали в собі сонце, адже у кожній дитині є світло, треба тільки дати можливість йому світити».