Всеукраїнська олімпіада для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у 2020–2021 навч. році

Шановні абітурієнти! Пропонуємо Вам взяти участь у всеукраїнській олімпіаді для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у 2020–2021 навч. році на базі ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника». Олімпіада складатиметься із двох турів. Під час першого туру Вам пропонується написати історичне есе на актуальну проблематику. Усі теми історичного есе випливають із програми Зовнішнього незалежного оцінювання на 2021 р. (методичні рекомендації з підготовки написання і тематика есе з історії України додаються).

До 1 лютого 2021 р. учасники олімпіади повинні надіслати завершене есе членам журі для оцінювання. Контактні телефони членів журі: Єгрешій Олег Ігорович – голова журі, доцент кафедри історії України і методики викладання історії (тел. 0677383657. на тел. є viber); Паска Богдан Валерійович – член журі, асистент доцент кафедри історії України і методики викладання історії (тел. 0500807580. на тел. є viber) або надіслати есе по електронній пошті ludyna@ukr.net ; paskabogdan@i.ua

До 1 березня 2021 р. члени журі здійснюють перевірку історичних есе та оприлюднюють результати у створеній заздалегідь viber-групі за десятибальною шкалою оцінювання.

Другий тур відбудеться у формі тестування на базі ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», 3 квітня 2021 р. у суботу.

Переможці всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у 2020–2021 навч. році на базі ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» отримають пільги при вступі на спеціальності, які визначені Правилами прийому до ВНЗ у 2021 р.

Методичні рекомендації з підготовки написання есе з історії України

Тематика есе на олімпіаду