Команда проєкту PIMReC успішно рухається до завершення адаптації обсерваторії до потреб рятувальників

27 травня 2021 р. відбулась V Координаційна онлайн-зустріч Керівного комітету проєкту PIMReC «Адаптація колишньої обсерваторії на горі Піп Іван до потреб високогірного рятувального навчального центру», який реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020.

У ній взяли участь координатор проєкту PIMReC ректор Прикарпатського університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда, начальник відділу управління проєктами, менеджер PIMReC Любов Зінюк, менеджерка з фінансів Ольга Григорів, менеджери проєкту від Варшавського університету Ян Тигєльський і Юрій Ткачук, партнери проєкту з Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області на чолі з заступником начальника Миколою Бурлаком, менеджер проєкту від Гірської добровільно-рятувальної служби – Бещадська група Кароліна Ківьор.

Партнери обговорили низку питань, що потребують швидкого вирішення. Координатор проєкту PIMReC ректор Прикарпатського університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда закликав партнерів до ще більш активної комунікації на заключному етапі реалізації проєкту.

«У нас добра команда однодумців, яких передусім цікавить результат нашої спільної справи. Часу до завершення проєкту лишилося мало, але його достатньо для успішного вирішення всіх проблем», – підкреслив Ігор Цепенда.

Детальніше про онлайн-зустріч читайте на сайті проєкту PIMReC – http://surl.li/vaaq