ПНУ – лідер наукової та науково-технічної діяльності

Нещодавно в м. Києві відбулася міжнародна спеціалізована онлайн-виставка «Освіта та кар’єра 2021». Організаторами заходу виступили Всеукраїнська громадська організація Товариство «Знання» України за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національна академія педагогічний наук України.

На віртуальній виставці можна було ознайомитись з пропозиціями вітчизняних університетів та коледжів, а також обрати навчальний заклад для подальшої освіти та здобуття перспективної професії.

Відрадно зазначити, що за результатами експертного оцінювання представлених на конкурс робіт учасників виставки Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника отримав Гран-Прі в номінації «Науково-дослідна діяльність закладу вищої освіти» та нагороджений почесним званням «Лідер наукової та науково-технічної діяльності».

Конкурсну роботу «Інноваційні методики організації діяльності в університеті на засадах академічної доброчесності: «НАУКА 4.0», яка отримала перемогу на конкурсі, підготували Валентина Якубів, Ірина Галущак, Любомир Никируй та Ірина Ясінська. Вітаємо авторів!