З Днем працівників освіти України!

    Дорогі колеги-викладачі, вчителі, керівники освітніх осередків, наші випускники і партнери, ветерани-освітяни та студенти, котрі обрали професію вчителя!

    Вітаємо Вас зі святом – Днем працівників освіти України! Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

    Сьогодні перед нами постають нові виклики. Підтвердженням того є нелегка ситуація, в якій опинилася, зокрема, і вітчизняна освіта, за умов пандемії. Своєю творчою, самовідданою та подвижницькою працею ми зуміли зберегти освітянські цінності, знайти нові форми та методи навчання і далі долаємо всі виклики й досягаємо нових звершень та перемог.

    Висловлюємо щиру вдячність за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас Ви даруєте своїм вихованцям.

    Відрадно зазначити, що наша кафедра історії України і методики викладання історії зустрічає професійне свято з новими успіхами у науково-дослідному, освітньому, соціальному та інших напрямках діяльності. Це результат самовідданої праці нашого колективу. І надалі головне завдання – втримати свої позиції.

   Натхнення Вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини.

    Професорсько-викладацький склад кафедри історії України і методики викладання історії.