Кращі студенти Прикарпатського університету стали стипендіатами БФ «Повір у себе»

    Завершився фінальний етап конкурсного відбору студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника для отримання стипендії від Благодійного Фонду «Повір у себе». Зазначимо, що стипендіальна програма Фонду створена для підтримки талановитих дітей із сільської місцевості, які прагнуть здобути якісну вищу освіту, отримати професію та реалізувати себе як особистість.

    Цьогоріч серед 15 найкращих студентів Університету стипендіатом Благодійного фонду «Повір у себе» став студент Факультету історії, політології і міжнародних відносин Олег Кріль, який впродовж 2021–2022 навч. року отримуватиме щомісячно стипендію від Фонду у розмірі 2000 грн. Нагадаємо, що минулого року стипендію отримала дві студентки Факультету історії, політології і міжнародних відносин – студентка І курсу спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Магістр» Оксана Дзудзило (Дичкевич) та студентка І курсу спеціальності 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії ОР «Магістр» Антоніна Заліська.

    Серед інших стипендіатів стали: Перчик Мар’яна, Федора Наталія, Філіпова Романа (Педагогічний факультет); Остащук Роман (Коломийський навчально-науковий інститут); Лапчук Іванна, Харук Святослав (Факультет природничих наук); Бойко Оксана (Факультет філології); Марусяк Вікторія (Економічний факультет); Леник Вікторія-Марія (Факультет психології); Смалюга Оксана (Факультет математики та інформатики); Катанова Лілія (Фізико-технічний факультет); Голубовська Яна (Навчально-науковий юридичний інститут); Шатрук Вікторія, Ярема Лідія (Інститут післядипломної освіти та довузівської підготовки).

    Також одна студентка Факультету історії, політології і міжнародних відносин Адріана Колотило разом з іншими вісьмома студентами (Шамлій Оксана (Факультет філології); Козлівська Тетяна (Факультет іноземних мов); Слівінська Уляна (Педагогічний факультет); Ясінська Мар’яна (Факультет математики та інформатики); Бріцька Вікторія (Факультет психології); Гук Олександр (Факультет фізичного виховання і спорту); Наталія Крижановська (Навчально-науковий юридичний інститут); Тетяна Томинець (Фізико-технічний факультет)) отримуватиме фінансову допомогу Благодійного фонду «Повір у себе» в оплаті вартості за проживання в гуртожитку Університету на 2021–2022 навч. рік.

    Зазначимо, що вже четвертий рік поспіль Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника спільно з Благодійним фондом «Повір у себе» успішно реалізує проєкт з надання підтримки студентам із сільської місцевості. Така співпраця відбувається в рамках двостороннього Договору, який був підписаний у 2018 р. За цей період допомогу Фонду отримали близько сотні наших студентів з сільської  місцевості.

   Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника вдячний засновникам Благодійного фонду «Повір у себе» Ірині та Віктору Іванчикам за співпрацю та підтримку студентської молоді Івано-Франківщини.

    Довідково.

    Благодійний фонд «Повір у себе» – неприбуткова організація, заснована Віктором та Іриною Іванчиками у 2009 р.. Метою фонду є сприяння розвитку освіти: матеріальна і духовна підтримка молодих талантів, а також тих, хто найбільше цього потребує.