Робота підсекції історії України і методики викладання історії звітної наукової конференції викладачів та аспірантів кафедри за 2020 рік

7 квітня 2021 р. у рамках звітної наукової конференції викладачів, докторантів, аспірантів та студентів Університету за 2020 рік відбулася звітне засідання викладачів та аспірантів підсекції кафедри історії України і методики викладання історії секції історичних наук Факультету історії, політології і міжнародних відносин (керівник підсекції – доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри історії України і методики викладання історії Ігор Райківський, секретар підсекції – аспірантка кафедри Ганна Паска). Загалом, згідно програми звітної наукової конференції, було заявлено 16 доповідей викладачів та аспірантів кафедри історії України і методики викладання історії. Більшість її учасників в рамках роботи підсекції озвучили свої результати дослідження.

Протягом усього дня проведення наукового форуму тривали гострі, але плідні дискусії, основні аргументи яких стали основою для вироблення спільних рішень доповідачів підсекції кафедри історії України і методики викладання історії. Її керівник проф. Ігор Райківський відзначив високий науковий рівень доповідей учасників, полемічність їхніх виступів, що сприяє розвитку досліджень з різноманітних наукових проблем у царині історії України і методики викладання історії, налагодженню наукової комунікації та обміну власними науковими здобутками.