Станкевич (Дем’янчук) Наталія

Наталія Станкевич (Дем’янчук) – випускниця Факультету історії, політології і міжнародних відносин 2011 р. За фахом – «історик, викладач історії».

З 2010 р. працює учителем історії та правознавства у Добротівській гімназії Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади Надвірнянського району Івано-Франківської області, класний керівник, керівник гуртка «Археологічне краєзнавство». Вчитель вищої категорії. За час своєї роботи підготувала переможців районних, обласних, Всеукраїнських олімпіад та конкурсів з історії та правознавства. Педагогічні розробки Наталії Володимирівни публікуються у фахових періодичних виданнях та на освітніх сайтах. Вона є автором посібника «Творчі та розвивальні завдання з історії Середньовіччя».

Наталія Станкевич резюмує про свою професію так: «Я переконана, що кожен вчитель має постійно вдосконалюватися сам і удосконалювати методи роботи з дітьми. Тому я беру активну участь у Літніх школах для вчителів історії, тренінгах, науково-практичних конференціях, Всеукраїнських конкурсах та обласних семінарах. Навчаючись самому, можна навчати інших, розвиваючись самому, можна розвивати творчі здібності інших. Призначення педагога – виховати майбутнє покоління України. Як зазначав Річард Бах: «Посередній учитель розповідає, гарний учитель пояснює, чудовий учитель демонструє, а геніальний учитель – надихає». Тому пам’ятаймо, що кожен з нас для когось є учителем, що надихає! Я висловлюю щиру вдячність усьому викладацькому складу Факультету історії, політології і міжнародних відносин за отримані знання. Бажаю Вам творчої наснаги та життєвої енергії, сумлінних та неординарних студентів з невгамовною жагою до пізнання!»