Онлайн-консультація з питань перевірки бакалаврських робіт та вступу в магістратуру

    25 квітня 2024 р. на Факультеті історії, політології і міжнародних відносин відбулася онлайн-консультація з приводу актуальних питань перевірки дипломних (бакалаврських) робіт на визначення рівня унікальності та вступної кампанії у магістратуру 2024 року. На ній були присутні 79 студентів випускників ОР бакалавр всіх спеціальностей Факультету.

    Під час консультації директор Наукової бібліотеки Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Дзумедзей Роман Олексійович у своїй презентації на тему: «Бакалаврська робота: плагіат, самоплагіат чи оригінальність?» виокремив складові академічної доброчесності при написанні дипломних робіт на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Окремо акцентував увагу на технічних особливостях перевірки кваліфікаційних робіт на рівень унікальності.

    Заступник декана з наукової роботи Факультету історії, політології і міжнародних відносин, доцент кафедри історії України і методики викладання історії Андрій Міщук та відповідальний за реєстрацію на ЄВІ та ЄФВВ доцент кафедри міжнародних відносин Бойчук Орест Ігорович ознайомили присутніх з особливостями вступу у магістратуру в 2024 р. та реєстрації випускників на ЄВІ та ЄФВВ. Наприкінці зустрічі спікери відповіли на запитання присутніх.