АГЕНТИ ЗМІН провели вебінар для аспірантів ПНУ

    Близько 70 учасників зібрав вебінар ПНУ з основ проєктної діяльності!

    Онлайн захід для аспірантів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника провели представники Проєктно-освітнього центру «Агенти змін» ПНУ.

    Перша частина вебінару була ознайомчою. Аспіранти дізналися про команду та діяльність АГЕНТІВ ЗМІН. Директорка Центру, доцентка кафедри фінансів Світлана Кропельницька розказала учасникам про напрями діяльності та ключові результати роботи фахівців-експертів.

    Друга частина зустрічі була присвячена практиці. Вона стосувалася безпосередньо формування проєктів. Її провели Світлана Кропельницька та провідна фахівчиня АГЕНТІВ ЗМІН Мирослава Кулеша-Любінець.

    Представниці Проєктно-освітнього центру «Агенти змін» ПНУ поділились із здобувачами ступеня PhD з різних сфер наукової діяльності головними аспектами формування концепцій проєктів, розказали, як будувати дерево проблем проєкту та формувати його мету, завдання та очікувані результати.

    На завершення заходу майбутні молоді науковці отримали завдання побудувати дерево проблем для власного проєктного дослідження та активніше співпрацювати з територіальними громадами, з яких вони походять, за наставництва та консультаційної підтримки фахівців Центру «Агенти змін» ПНУ.