Відбулась Божественна Літургія з нагоди нового навчального року

    Сьогодні у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулися урочисті заходи з нагоди початку нового навчального року та посвяти першокурсників у студенти. Розпочалися заходи традиційно з Божественної Літургії в церкві Різдва Пресвятої Богородиці за благословення.

    На урочистому богослужінні, яке провів отець Микола Шиманський парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, були присутні в. о. ректора Університету Ігор Цепенда, представники ректорату, викладачі та працівники, першокурсники та їх батьки.

«Дорогі студенти! Нехай Божа благодать супроводжує вас у вашому навчанні і надає сили для поглиблення знань, які ви здобули. З нагоди цього святкового дня наша церква Різдва Пресвятої Богородиці хоче подарувати вам ікону, що носить назву «Ключ розуміння». Нехай ця ікона стане символом вашого успіху і плідної праці, а Господь благословить вас на шлях до знань і добрих справ», – побажав студентам отець Микола.

    В. о. ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда подякував отцю Миколі за благословення на початку нового навчального року та підкреслив важливість розпочинати рік з Божого слова, це додає сили і натхнення для подальших досягнень та добрих справ.