Ігор Гурак зустрівся із Генеральним консулом України в Кракові

    Генеральний консул України в м. Кракові Вячеслав Войнаровський 18 жовтня 2024 р. зустрівся з деканом Факультету історії, політології і міжнародних наук Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігорем Гураком.

    Провідною темою бесіди було обговорення нових напрямків співпраці у контексті домовленостей досягнутих за результатами зустрічі у м. Києві 3 жовтня 2024 р. Міністра закордонних справ України Андрія Сибіги з керівниками інститутів та деканами факультетів українських вишів, які готують фахівців у сфері міжнародних відносин. А також реалізації ініціативи Глави зовнішньополітичного відомства щодо залучення молоді до команди МЗС України шляхом оголошення відкритого конкурсу на 50 посад у системі МЗС України.

    Користуючись нагодою Вячеслав Войнаровський висловив співрозмовнику глибоку подяку для колективу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника на чолі із в. о. ректора Ігорем Цепендою за багаторічну синергію між вишом та ГКУ в м. Кракові й реалізацію низки важливих проєктів та ініціатив спрямованих на розвиток українсько-польських відносин.