Збори трудового колективу кафедри

    8 листопада 2023 р. відбулися збори трудового колективу кафедри історії України і методики викладання історії, у яких взяли участь 10 штатних викладачів і старший лаборант. Обговорювалося питання заміщення вакантної посади доцента кафедри. Перед учасниками виступив доцент кафедри Кобута С.Й. із звітом про навчально-методичну, виховну, наукову та організаційну роботу за звітний період (2018–2023 рр.). Була повідомлена інформація про навчальні курси, які читаються викладачем, їх забезпечення навчальними та методичними матеріалами, участь у забезпеченні освітнього процесу на факультетах, де викладає доцент Кобута С.Й. За звітний період викладач взяв участь у понад 30 наукових конференціях, опублікував 40 наукових праць, з них 1 у журналах категорії «А», 11 – у виданнях категорії «Б», 4 публікації у колективних монографіях, одна з яких видана за кордоном. Також опубліковано понад сім десятків гасел у виданні «Західно-Українська Народна Республіка 1918–1923. Енциклопедія (2018–2021)». Брав участь в організації наукових конференцій, редагуванні колективної монографії «Олександр Карпенко – історик Української революції», забезпеченні в якості куратора групи виховної роботи серед студентів Факультету історії, політології і міжнародних відносин.

    Після обговорення звіту учасники зборів трудового колективу кафедри провели таємне голосування щодо рекомендації кандидатури доцента Кобути С.Й. на зайняття вакантної посади і одноголосно підтримали свого колегу.

    Також на зборах трудового колективу працівники кафедри і голова профкому Факультету історії, політології і міжнародних привітали колишнього старшого лаборанта кафедри Дзундзу С.П., яка влітку цього року пішла на заслужений відпочинок. Викладачі кафедри історії України і методики викладання історії побажали Світлані Павлівні наповнити подальше своє життя радісними подіями, новими захопленнями і подорожами, спілкуванням з рідними та друзями.