Зустріч з випускниками ліцею № 20 Івано-Франківської міської ради у рамках проєкту «Університет для учнів»

     8 грудня 2022 р. у рамках проєкту «Університет для учнів», який здійснює Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, викладачі кафедри історії України і методики викладання історії Олег Єгрешій і Андрій Королько поряд з іншими викладачами Факультету історії, політології і міжнародних відносин завітали у ліцей № 20 Івано-Франківської міської ради, де зустрілися з учнями 11 класів, майбутніми абітурієнтами. Одинадцятикласників на зустрічі ознайомлено зі структурою Університету. До учнів було доведено, що Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника є класичним університетом та науково-освітнім центром, який орієнтується на міжнародні стандарти освіти.

     Зокрема, Андрій Королько у формі візуалізованої презентації представив освітні програми Факультету історії, політології і міжнародних відносин: Середня освіта (Історія), Історія та археологія, Політологія, Політологія. Національна безпека, Міжнародні відносини, Міжнародні економічні відносини. Детальніше приділив увагу характеристиці освітньої програми 014 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр», ознайомив абітурієнтів з особливостями освітньої програми, кваліфікацією та майбутніми можливостями працевлаштування абітурієнтів після завершення навчання у закладі вищої освіти. У свою чергу, Олег Єгрешій ознайомив одинадцятикласників з умовами Вступу 2023 року до Університету та на освітні програми Факультету історії, політології і міжнародних відносин.

     Особлива подяка директору ліцею Скиданчуку Дмитру Михайловичу і Кукурудз Наталії Олексіївна – вчителю історії, керівнику методичного об’єднання.