Набуття досвіду під час проходження виробничої педагогічної практики

    21 лютого 2024 р. студентка групи СОІ–32 спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр» Богдана Кустрьо в рамках проходження виробничої педагогічної практики в Ліцеї імені Івана Пулюя Івано-Франківської міської ради під керівництвом вчителя-предметника Овчар Оксани Ярославівни провела урок з історії України у 12-й групі 8 класу. Тема уроку – «Воєнно-політичні дії 1654–1657 рр.»

«Студентка-практикантка була дуже добре підготовлена до уроку, застосовувала різні педагогічні методи які добре стимулювали знання учнів і зацікавлювати їх» – зазначає Оксана Ярославівна.

    Сама ж студентка-практикантка дуже задоволена активністю учнів на уроці.

«Учні дуже активні, розумні та уважні, усвідомлено сприймають матеріал, з розвинутими знаннями історії, з піднесеним патріотичним духом та з розумінням сприйняття національної єдності, що відкриває для них велике майбутнє» – підкреслює Богдана Кустрьо.

    Надіємося, що виробнича педагогічна практика у закладах загальної середньої освіти буде спрямована на конкретну професіоналізацію та збільшить можливості самореалізації студентів – майбутніх учителів історії, мобілізує особистісний потенціал та виявить приховані здібності молодих людей, забезпечить появу ідей у ситуації вирішення педагогічної проблеми, допоможе усвідомленню та почуттю задоволення від власної діяльності.