Кращим студентам ПНУ вручать сертифікати на отримання стипендій від Фонду Інституту Східноєвропейських досліджень (Республіка Польща)

14 липня  о 11:00 год у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника (каб.233, Центр інноваційних освітніх технологій «PNU EcoSystem», центральний корпус університету, 2-ий поверх, вхід з вул.Чорновола) відбудеться урочисте вручення кращим 15 студентам ПНУ сертифікатів на отримання річних стипендій на суму 1000 доларів кожному від Фонду Інституту Східноєвропейських досліджень (Республіка Польща). Засновником Фонду є голова Програмної ради Економічного форуму в Криниці Зигмунт Бердиховський.

Також грошові сертифікати на винагороду, в розмірі 1000 доларів кожен, від Фонду отримають 2 магістрів Прикарпатського університету за кращі магістерські роботи.

В урочистому нагородженні візьмуть участь ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда, засновник Фонду, голова Програмної ради Економічного форуму в Криниці Зигмунт Бердиховський, проректорка з наукової роботи Прикарпатського університету, професорка Валентина Якубів, студенти-стипендіати Фонду.