Участь студенток-практиканток у нагородженні переможців конкурсу Родинної коляди

    Сьогодні студентки-практикантки групи СОІ–22 спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр» Наталія Якубів, Блищук Марина, Інна Минта та Калинчук Яна у рамках виробничої історико-краєзнавчої практики у Центрі освітніх інновацій під керівництвом керівниці гуртка «Знавці історії» Катерини Печенюк, яка теж є студенткою СОІ(м)-1 спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Магістр», мали змогу долучитися до нагородження переможців конкурсу Родинної коляди.

    Студентки допомагали в організації проведення свята, зокрема в реєстрації учасників, нагородженні призерів та зустрічали гостей свята.

    Також серед гостей були присутні представники Департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської ради та Управління позашкільної освіти Івано-Франківської територіальної громади, усі небайдужі жителі обласного центру та околиці.

    Проходило нагородження в Архікатедральному і Митрополичому Соборі Воскресіння Христового УГКЦ. Безперечно, даний досвід проведення свята залишив багато вражень та неодмінно знадобиться нашим студентам у майбутній професійній діяльності.

    Родинна коляда єднає весь світ, гуртує українську непереможну націю, дає кожному віру та впевненість у Перемозі України!