Пізнавальне гурткове заняття на тему «Русь-Україна за князювання Ярослава Мудрого»

    14 лютого 2023 р. студент групи СОІ–22 спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр» Богдан Дячук під час проходження виробничої історико-краєзнавчої практики у ЗПО в Івано-Франківському міському центрі патріотичного виховання учнівської молоді імені Степана Бандери провів заняття на тему «Русь-Україна за князювання Ярослава Мудрого» з вихованцями гуртка «ЗНО на 200» (керівник гуртка Остапчук Наталія Миколаївна).

    На початку заняття для перевірки попередньо засвоєного матеріалу було проведено бліц-опитування. Богдан Дячук під час подання матеріалу про внутрішню та зовнішню політику період розквіту Русі періоду намагався донести вихованцям гуртка найактуальнішу інформацію, яка знадобиться їм при складанні ДПА та ЗНО у формі НМТ. Гуртківці проявили активність у засвоєнні нового матеріалу, задаючи уточнюючі запитання щодо змісту викладеного студентом-практикантом матеріалу.

    Наприкінці для закріплення знань було проведене змістовне візуалізоване тестування. Богдан Дячук у невимушеній обстановці поділився власним досвідом складанні іспиту з історії. Загалом вихованці гуртка добре засвоїли матеріал, уважно слухали, проявляли активність, гарно впоралися із тестуванням.