Гурткове заняття на тему «Євген Коновалець – батько націоналіст»

    15 лютого 2023 р. студент групи СОІ–22 спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр» Назарій Гуменюк у рамках виробничої історико-краєзнавчої практики в Центрі патріотичного виховання учнівської молоді імені Степана Бандери провів для вихованців гуртка «Ми з України» (керівник гуртка Школьна Ольга Степанівна) заняття на тему: «Євген Коновалець – батько націоналіст».

    Тема націоналізму і героїв дуже важлива у нашому буремному житті. Вона допомагає розуміти і не втратити себе. Ніби мале сонце, що випливає зі сторінок історії, освітлює дорогу для єднання нації.

    Заняття для вихованців гуртка проходило у два етапи. Спершу був поданий новий матеріал, цікаві факти із життя Євгена Коновальця і перевірено рівень засвоєння нових знань. Потім відбулось обговорення у рамках певних запитань, де кожен міг висловити свою думку. Зокрема, питання стосувались таких важливих тем як: «Хто такий справжній націоналіст?», «Яке ставлення ОУН було до СРСР, Німеччини, Польщі?», «Що завадило націоналістичним силам одержати перемогу?» і багато інших.

    Вихованці проявили високий рівень знань, запам’ятовування. Жваво брали участь у обговореннях і дискусіях. Заняття проходило у дружній, спокійній та інтелектуальній атмосфері.