Виховний захід, приурочений Дню єднання

    16 лютого 2023 р. в рамках проходження виробничої історико-краєзнавчої практики в ЗПО студентка групи СОІ–21 спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр» Наталія Шепітак провела виховний захід для вихованців гуртка «Історія України» (керівник – Яворський Андрій Анатолійович) на базі Івано-Франківського обласного відділення Малої академії наук України, які є ліцеїстами Івано-Франківського фізико-технічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради. Тема заходу – «День єднання!»

    День єднання – особливе свято для України. Головна мета цього дня — показати єдність українського народу на тлі військової загрози.

    Мета виховного заходу – розвивати громадські якості особистості: патріотизм, самосвідомість; виховувати у гуртківців любові до Батьківщини, українського народу, державної мови, привити обов’язок – берегти і зміцнювати рідну державу, ніколи не забувати про сумний досвід минулого, з оптимізмом дивитись у майбутнє.

    Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями – до Перемоги!