Контроверсійне секційне заняття «Інтернет: порадник чи зрадник»

    9 лютого 2024 р. студент групи СОІ–21 спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр» Назарій Гасюк в рамках проходження виробничої історико-краєзнавчої практики на базі Малої академії наук учнівської молоді Івано-Франківської міської ради для вихованців секції «Педагогіка» (керівник – Плетенецька Лідія Степанівна) провів у формі онлайн-конференції заняття на тему «Інтернет: порадник чи зрадник».

    Під час заняття студент-практикант розповів про плюси (переваги) та мінуси (недоліки) електронного «павутиння» Інтернету. Відбувся обмін думками і дискусія з цього питання.

    Лідія Степанівна у формі гри «Правда не правда» запитували вихованок секції «Педагогіка» стосовно використання Інтернету у професійній діяльності вчителя початкових класів. А вихованці секції задавали питання одне одному питання – «Правда чи Неправда».

    Також вихованці секції «Педагогіка» задавали різноманітні питання студенту-практиканту з приводу окресленої проблеми) заняття. Загалом секційне заняття виявилось пізнавальним і корисним для його вихованців.