Підсумкове інтерактивне гурткове заняття: готуємося НМТ

    16 лютого 2024 р. в рамках проходження виробничої історико-краєзнавчої практики студенти другого курсу спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр» Надія Гайко (СОІ–21), Роман Матіїв (СОІ–22) та Роксолана-Валентина Яворська (СОІз–21) провели для вихованців гуртка «Історія України» Івано-Франківського обласного відділення Малої академії наук України підсумкове інтерактивне заняття з використанням інформаційно-комунікативних технологій.

    На даному заході гуртківці відповідали на випадкові запитання за пройденими темами. Для питань використовували інтерактивну платформу Kahoot. Учні активно брали участь у мозковому штурмі, та охоче відповідали на низку запитань.

    Також була проведена консультація щодо майбутнього тесту НМТ. Практиканти вислухали вихованців гуртка та дали поради щодо проходження тесту. Впродовж заняття учні набули нових навичок, а саме вчилися відповідати на запитання швидко й якісно, що неодмінно допоможе їм під час НМТ. Таким чином, вихованці гуртка розвивали в собі здоровий змагальницький дух. Подібні заняття надзвичайно важливі для одинадцятикласників.