Факультет знайомить здобувачів освіти ліцею №12 імені Івана Франка з майбутніми професіями

    29 лютого в ліцеї №12 імені Івана Франка Івано-Франківської міської ради пройшла цікава зустріч викладачів Факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника із учнями 11 класів. На порозі вступу до закладів вищої освіти, викладачі Факультету доцент кафедри історії України і методики викладання історії Олег Єгрешій, а також Роман Кобильник, Тетяна Мадрига, Леся Серман розповіли майбутнім абітурієнтам про освітні програми спеціальностей, які вони можуть здобути на факультеті.

    Одинадцятикласники ознайомилися з особливостями навчального процесу, специфікою практик, студентським самоврядуванням і дозвіллям. Викладачі розказали їм про теперішні здобутки Факультету і Університету, перспективи навчання тут. Зокрема, можливість здобувачам освіти паралельно навчатися в університетах Європейського Союзу, беручи участь в програмах подвійних дипломів, програмах студентської мобільності, отримувати українські та міжнародні стипендії.

    На зустрічі учням розкрили певні особливості вступної кампанії 2024 р., а також запросили використовувати технічні можливості комунікації між вступником і Університетом. Викладачі запросили здобувачів освіти брати участь у різних вікторинах, конкурсах які відбуватимуться на Факультеті, а також приєднатися до безкоштовних онлайн-курсів при підготовці до НМТ.

    Інформація викладачів дуже зацікавила учнів, вони задавали чимало питань щодо майбутнього навчання в Університеті.

    Дякуємо за організацію профорієнтаційної зустрічі в. о. директора ліцею №12 імені Івана Франка Болюк Галині Дмитрівні, практичному психологу Самолюк Наталія Ярославівна та вчителям ліцею.