Підписано договір про співпрацю з комунальним закладом «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області»

    8 квітня у м. Чернівці за сприяння доцента кафедри історії України і методики викладання історії Андрій Королька підписано договір про співпрацю з комунальним закладом «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області».

    Під час зустрічі гарант освітньої програми спеціальності 014.03 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр» Андрій Королько та в. о. директора комунального закладу «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області» Наталія Куриш і заступник директора, кандидат історичних наук Тамара Богачик обговорили предмет діяльності і мету співпраці.

    Основними напрямками співпраці є:

    – спільне проведення освітніх і краєзнавчих проєктів, розробки навчально-методичного забезпечення за спеціальністю освітніх рівнів бакалавр і магістр 014.03 «Середня освіта (Історія)» Університету;

    – залучення викладачів та студентів Університету спеціальності освітніх рівнів бакалавр і магістр 014.03 «Середня освіта (Історія)» для проведення навчально-практичних та індивідуальних самостійних робіт в КЗ «ІППОЧО»;

    – забезпечення якісної освітньої складової у підготовці здобувачів освіти та підвищенні кваліфікації працівників;

    – інформаційний супровід програм, проєктів, заходів.

    До слова, Андрій Королько взяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Історико-краєзнавчі дослідження в умовах Нової української школи» (тема виступу – Наступність дослідницько-пошукової краєзнавчої роботи закладів загальної середньої і вищої освіти»), яка відбулася у м. Чернівці 16 листопада 2022 р.; організатором цього наукового івенту став комунальний заклад «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області» (https://kiu.pnu.edu.ua/2022/11/17/uchast-u-roboti-konferentsii-istoryk/). У свою чергу, кандидат історичних наук, заступник директора комунального закладу «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області» Тамара Богачик взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Історико-краєзнавча діяльність у закладах освіти в умовах Нової української школи», яка відбулася в м. Івано-Франківську 18 травня 2023 р.; організатором наукового форуму виступила кафедра історії України і методики викладання історії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (https://kiu.pnu.edu.ua/2023/05/19/vidbuvsia-vseukrainskyj-naukovo-praktychnyj-forum-istoryko-kraieznavcha-diialnist-u-zakladakh-osvity-v-umovakh-novoi-ukrainskoi-shkoly/). Також опубліковані збірники матеріалів цих наукових конференцій (http://surl.li/rrccg).