Переможці їдуть у Потсдамський університет

    Обрано переможців програми академічної мобільності Erasmus+ у Потсдамському університеті на зимовий семестр 2024–2025 н. р.

    8 квітня 2024 р. завершився прийом студентських заявок на участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ у Потсдамскому університеті, м. Потсдам, Німеччина.

    За результатами відбору конкурсної комісії було обрано двох переможниць конкурсу. Ними стали здобувачка першого року навчання ОР «Магістр» спеціальності 291 «Міжнародні відносини, соціальні комунікації та регіональні студії» Софія Рипська та здобувачка третього року навчання ОР «Бакалавр» спеціальності 035 «Філологія» спеціалізації 035.031 «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – німецька» Олександра Ляшук.

    Основними критеріями відбору були:

    – рівень володіння іноземною мовою;

    – академічна успішність;

    – соціальна та громадська активність, діяльність студента у розрізі реалізації стратегії інтернаціоналізації Університету.

    Студентки-переможниці отримали змогу безкоштовно навчатися у Потсдамському університеті впродовж зимового семестру 2024–2025 н.р. на умовах стипендійного забезпечення.

    Щиро вітаємо переможців!