Розробка екскурсії-квесту про значимість Івана Франка для міста Івано-Франківська

    8 лютого студентки групи СОІ–22 Наталія Якубів та Інна Минта в рамках проходження виробничої історико-краєзнавчої практики в ЗПО на базі комунального закладу позашкільної освіти «Центр освітніх інновацій Івано-Франківської міської ради» отримали можливість стати частиною проєкту і пройти маршрут, за яким буде створено унікальну екскурсію-квест про значимість Івана Франка для міста Івано-Франківська!

    Разом з методистом Центру Світланою Степанівною Мимоход та керівником гуртка Світланою Василівною Бондар дівчата обійшли всі локації, які пов’язані із життям і діяльністю Каменяра у нашому обласному центрі. За таким же принципом буде створено маршрут квесту.

    Попереду ще робота над віршованим змістом, загадками та маркованістю маршруту.

    Студентки-практикантки в рамках історико-краєзнавчої практики у закладах позашкільної освіти раді, що їм випала нагода долучитися до створення такого цікавого і пізнавального проєкту з вивчення літопису міста Івано-Франківська. Сподіваємося, що результат праці Наталії Якубів та Інни Минти буде пізнавальним і корисним під час проведення занять для вихованців гуртків комунального закладу позашкільної освіти «Центр освітніх інновацій Івано-Франківської міської ради».