Зустріч з випускниками закладів освіти Єзупільської територіальної громади у рамках проєкту «Університет для учнів»

    8 березня 2023 р. у рамках проєкту «Університет для учнів», який здійснює Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, доцент кафедри історії України і методики викладання історії Андрій Міщук спільно з колегами інших кафедр Факультету історії, політології і міжнародних відносин та відповідальним секретарем Приймальної комісії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Едуардом Лапковським і провідною фахівчиною з профорієнтації Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки Університету Галиною Волощук за допомогою відео конференції Zoom зустрілися з майбутніми абітурієнтами – школярами закладів загальної середньої освіти Єзпуільської селищної територіальної громади.

    На початку зустрічі відповідальний секретар Приймальної комісії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Едуард Лапковський і провідна фахівчиня з профорієнтації Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки Університету Галина Волощук ознайомили присутніх із перевагами навчання у закладі вищої освіти та розповіли про специфіку і умови цьогорічного вступу під час воєнного стану. Потенційні абітурієнти отримали корисну інформацію стосовно особливостей навчання та можливостей подальшого працевлаштування студентів та випускників освітніх програм, які реалізуються колективами кафедр Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

    Відповідальний секретар відбіркової комісії Факультету історії, політології і міжнародних відносин, доцент кафедри історії України і методики викладання історії Андрій Міщук ознайомив присутніх із перевагами навчання на Факультеті історії, політології і міжнародних відносин. Потенційні абітурієнти отримали корисну інформацію стосовно особливостей навчання та можливостей подальшого працевлаштування студентів та випускників освітніх програм, які реалізуються колективами кафедр Факультеті історії, політології і міжнародних відносин.

    Осібно Андрій Міщук звернув увагу на зміст освітніх програм спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр» і ОР «Магістр», сфокусувавши увагу на перевагах і можливостях ОП педагогічної спеціальності.

    Особлива подяка начальнику відділу освіти, культури, спорту та туризму Єзупільської ТГ Регей Лесі Олексіївній, директорам і вчителям за сприяння у проведенні зустрічі.