Розробка квесту з нагоди 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка

    12 лютого 2024 р. у рамках проходження виробничої історико-краєзнавчої практики на базі Центру освітніх інновацій Івано-Франківської міської ради студентки групи СОІ–22 спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр» Богдана Романишин і Вероніка Раїн в ході виконання індивідуального завдання – квест «Тарас Шевченко та Івано-Франківськ», здійснили складання маршруту та обрання локацій майбутнього квесту.

    Цьогоріч Україна відзначає 210-ту річницю від дня народження великого українського поета, художника і громадського діяча – Тараса Шевченка. На честь цієї події керівництво Центру освітніх інновацій Івано-Франківської міської ради доручило студенткам-практиканткам розробити пізнавальний і привабливий квест про життя і творчість видатного українця.

    Дівчата обрали місцем проведення квесту Міський парк культури і відпочинку імені Тараса Шевченка. Зауважимо, що місце було обране не випадково. Окрім того, що парк є дуже красивим та просторим, він – названий на честь поета. Також у даній локації розміщені два пам’ятники Тарасу Шевченку.

    Богдана і Вероніка спільно оглянули парк та обрали майбутні «станції» для зупинки і виконання завдань учасниками квесту. Половина роботи вже позаду, попереду створення цікавих і різноманітних завдань.