Консультаційна зустріч з питань завершення виробничої історико-краєзнавчої практики в ЗПО спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр»

    16 лютого 2024 р. за допомогою сервісу платформи Google Meet відбулася консультаційна зустріч з питань завершення виробничої історико-краєзнавчої практики в закладах позашкільної освіти для студентів ІІ курсу спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр» (денна і заочна форма навчання).

    Керівники-методисти практики викладачі кафедри історії України і методики викладання історії А.З. Королько і Л.Р. Дрогомирецька ознайомили студентів про вчасне і правильне методичне і технічне оформлення документації виробничої історико-краєзнавчої практики в ЗПО (календарний графік проходження практики, психолого-педагогічний щоденник студента-практиканта, звіт про проходження практики, конспекти гурткових занять, конспект виховного заходу, психолого-педагогічна характеристика на вихованця гуртка/секції, індивідуальне завдання, заліковий лист результатів практики, відгук осіб, які перевіряли проходження практики, а також висновок керівника практики від закладу вищої освіти про проходження практики) та занесення її матеріалів на спеціально створений гул-диск.

    Нагадаємо, що для студентів спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Бакалавр» (денна і заочна форма навчання) триває тижня – з 5 по 17 лютого 2024 р. – і добігає свого завершення.

    Віримо, що студенти якісно оволоділи первинним професійним досвідом історико-краєзнавчої роботи, навчилися оцінювати та аналізувати дії керівника і вихованців гуртка. Молодий практикант – керівник гурткової роботи, сподіваємося, зуміє поглибити теоретичні знання студентів з фахових дисциплін і на основі індивідуальних завдань вивчення передового педагогічного досвіду керівників гурткової роботи вироблятиме творчий підхід до педагогічної діяльності.