Участь студенток-практиканток у нагородженні переможців та учасників традиційного конкурсу «Мереживо родинних колядок»

    16 лютого 2024 р. в рамках виробничої історико-краєзнавчої практики на базі Центру освітніх інновацій Івано-Франківської міської ради студентки груп СОІ–21 і СОІ–22 другого курсу спеціальності 014 Середнія освіта (Історія) ОР «Бакалавр» Яна Дереш, Тетяна Вівчаренко, Ангеліна Демʼянчук, Анна Біднік, Вероніка Раїн і Богдана Романишин були залучені до організації нагородження переможців та учасників традиційного конкурсу «Мереживо родинних колядок». Саме дійство відбувалось в Архікатедральному і Митрополичому соборі УГКЦ м. Івано-Франківськ.

    Головною метою конкурсу було об’єднати кожну родину та Україну різдвяною колядкою та у великій єдності з вірою у Перемогу прославляти народження Спасителя світу, непереможний дух, культуру й традиції українського народу!

    Відповідно до результатів голосування та рішення журі конкурсу від 27 січня 2024 р. всі 100 сімей, колядки яких були відібрані для голосування на YouTube-каналі Центру освітніх інновацій, були нагороджені Подяками Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.