Учні Дубовецької громади отримали інформацію про ПНУ

    Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника в рамках проєкту «Університет кар’єри для учнів» продовжує зустрічі з учнями громад Івано-Франківської області.

    15 березня доцент кафедри історії України і методики викладання історії Олег Єгрешій спільно з колегами-викладачами Факультету історії, політології і міжнародних відносин Романом Кобильником, Ігорем Доцяком, Сергієм Васильченком, Оксаною Семак та Тетяною Присяжнюк у формі онлайн-зустрічі посіплкувалися з одинадцятикласниками Дубовецького ліцею Дубовецької сільської ради Івано-Франківського району. Здобувачі середньої освіти отримали різносторонню та грунтовну інформацію про Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, його здобутки, спеціальності та перспективи реалізації своїх можливостей і навиків після завершення навчання в Університеті. Викладачі детально зупинилися на освітніх програмах представлених Факультетом.

     Зокрема, Олег Єгрешій сфокусував увагу на освітній програмі спеціальності 014 Середня освіта (Історія та громадянська освіта) ОР «Бакалавр». Потенційні абітурієнти отримали корисну інформацію стосовно особливостей навчання та можливостей подальшого працевлаштування студентів та випускників спеціальності 014 Середня освіта (Історія та громадянська освіта), які реалізуються колективами кафедр Факультету. Викладач наголосив, що базою для вступу на спеціальності Факультету історії, політології і міжнародних відносин, зокрема і на спеціальність 014 Середня освіта (Історія та громадянська освіта) ОР «Бакалавр» є повна середня освіта.

    Наприкінці зустрічі викладачі відповіли на низку запитань абітурієнтів щодо умов вступу, навчального процесу, оплати за навчання, подальшого працевлаштування тощо.

     Висловлюємо вдячність за організацію зустрічі начальнику відділу освіти Дубовецької сільської ради Целухіній Ірині Олексіївні та директору Дубовецького ліцею Савчук Надії Петрівні.